HEINEKEN Romania a anuntat in dimineata aceasta rezultatele financiare pe 2012, confirmand pozitia de lider pe piata berii din Romania.

HEINEKEN Romania a anuntat astazi:


  • Cresterea cifrei de afaceri cu 13,2% in 2012 fata de 2011, ajungand la 1.185 milioane RON

  • Volumul vanzarilor a avut o crestere cu peste 5%, confirmand pozitia de lider de piata a companiei

  • Rezultate pozitive pentru marcile companiei: Heineken, Ciuc, Bucegi au inregistrat o crestere procentuala de doua cifre a volumului vandut

  • Initiative de succes: Ciuc Radler, primul Radler romanesc si lansarea Silva la nivel national, cu o gama completa de ambalaje.

Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania:

Pentru HEINEKEN Romania, 2012 a fost inca un an cu realizari importante. Cifra de afaceri neta a companiei a atins 1.185 milioane RON in 2012 – o crestere consistenta, cu 13,2% fata de 2011 – fiind generata de majorarea cu peste 5% a volumului de vanzari. Rezultatele confirma pozitia noastra de lider de piata, atat in termeni de volum, cat si de valoare. Marcile nationale cheie, Ciuc Premium, Bucegi, precum si marca globala Heineken®, au inregistrat cresteri procentuale de doua cifre – atat in volum, cat si in valoare. Performanta puternica si continua valideaza strategia noastra, care a atras dupa sine o dezvoltare sustenabila a companiei.”

Progrese in cadrul agendei de sustenabilitate „Brewing a Better Future”

In 2012, HEINEKEN Romania a continuat sa isi concentreze actiunile in sfera sustenabilitatii si a progresat in toate ariile agendei de sustenabilitate ‚Brewing a Better Future’: de la procesul de productie al berii, unde a redus consumul specific de energie termica cu aproximativ 11% si consumul specific de electricitate cu 4%, pana la rutele de distributie, care au devenit mai eficiente, iar numarul de kilometri/hectolitru bere a scazut cu aproape 3%.

Planuri pentru 2013

Suntem increzatori ca, si in 2013, strategia pe termen lung pe care o urmam va continua sa sustina progresul operatiunilor companiei si cresterea cifrei noastre de afaceri.” a mentionat Onno Rombouts.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.