Cea de-a patra editie a galei Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, este aproape sold-out, mai putin de un sfert din numarul total de bilete puse in vanzare ramanand disponibile.

Evenimentul este programat sa aiba loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank

Spectacolul ce reuneste o parte dintre cei mai buni campioni internationali ai patinajului artistic este foarte aproape de a fi declarat sold-out, dintre cele sase categorii de bilete puse initial la vanzare, trei dintre acestea fiind deja epuizate. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate de la patinoarul Mihai Flamaropol, din reteaua magazinelor Diverta, sau online, de pe www.myticket.ro.

Spectacolul Kings On Ice a ajuns primavara aceasta la cea de-a patra editie, dupa mai multe reprezentatii sustinute cu casa inchisa in perioada 2007-2010. Si de aceasta data maestrul de ceremonii este violonistul Edvin Marton care va acompania pe acordurile viorii Stradivarius prestatiile catorva dintre cei mai cunoscuti campioni ai acestui sport, printre care Evgeni Plushenko, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, precum si perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov (vice-campioane europene in probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.