Gandul ca se apropie weekend-ul te elibereaza deja de unele griji si te umple cu optimism si buna dispozitie. Pana la urma, chiar printre ploi sau canicula, e portia ta de libertate, fara sarcini dificile la serviciu, fara deadline-uri, fara nimic.

Weekend magazine: Timpul tau liber

Gandul ca se apropie weekend-ul te elibereaza deja de unele griji si te umple cu optimism si buna dispozitie. Pana la urma, chiar printre ploi sau canicula, e portia ta de libertate, fara sarcini dificile la serviciu, fara deadline-uri, fara nimic. Psihic, esti deja alt om inca de vineri, dupa cum bine spuneam intr-un articol mai vechi.

Am sa-ti dau sase reguli de baza, pe care ar fi bine sa le respecti: mananca bine si sanatos, distreaza-te cat de mult poti, fii o persoana activa, investeste in educatia ta, dezvolta relatiile cu ceilalti si cumpara lucruri bune care iti trebuie strict. Vei vedea ca daca le respecti pe toate, vei deveni altcineva. Referitor la ultima regula amintita, Kurt Vonnegut spunea asa: “Daca un lucru este bun, il avem. Daca nu-i bun de nimic, s-a vandut.” (se referea la un magazin si la ce anume cumpara oamenii). Am adus vorba de Vonnegut pentru ca am sa incep prin a-ti recomanda o carte, “Bun venit printre maimute.” Daca renunti la o masa la fast-food si vei investi putin in cultura ta, vei descoperi 25 de povestiri excelente. Vei face cunostinta cu EPICAC, calculatorul indragostit, cu antigerasonul care face oamenii sa traiasca peste 150 de ani, cu Cape Cod-ul care nu ofera decat o mocirla maroniu-albastruie, cu bucuria lui Heinz cand afla ca i s-a nascut un baietel...Am savurat povestirile in doua zile si te indemn sa faci acelasi lucru. Cartea o gasesti prin orice librarie, la aproximativ 34 de lei (foto: libhumanitas.ro).

O iesire la cinematograf este o solutie minunata pentru a te deconecta putin de la orice. Daca nu ai vazut Ice Age 3, ti-l recomand cu caldura, mai ales ca replicile amuzante au ramas exact asa cum ne-au obisnuit personajele in primele doua titluri ale seriei. Daca esti copil (afara sau numai inauntru) ori adult in toata puterea cuvantului, te vei transpune in lumea dinozaurilor, acolo unde Sid, Manny, Diego, Buck si Scrat ajung si se chinuie sa supravietuiasca. Multumita lui Sid, fireste. Opteaza pentru 3D si vei avea parte de si mai multa distractie.

Nu uita ca poti face o vizita si in Sibiu, acolo unde vineri 17 iulie, incepe ARTmania. Daca iti place sa dai din cap pe un rock de calitate, vei aprecia recitalurile date de Opeth, Nightwish, Pain, Tristania si My Dying Bride. Tot vineri seara, insa in Bucuresti, Jay Sean canta in Turabo Society Club, cu melodii de pe albumul “Me Against Myself”, dar si de pe recentul “My Own Way”. Vineri si sambata, La Motoare te primeste in workshop-uri creative, proiectii, piese de teatru. Incepand cu ora 11, poti vedea acolo jonglerii, poi-poi, flash-mob, toate facute de artisti din mai multe tari. Portofelele din cutii de carton s-ar putea sa-ti placa si chiar sa te implici in confectionarea lor.

Citeste si:
Trupa Nightwish revine in Romania alaturi de Arch Enemy si Amorphis
Trupa Nightwish revine in...

Dar ce inseamna vara fara putina distractie la mare? Nu uita ca pe 18 incepe Liberty Parade, intre Venus si Saturn, unde 3 camioane vor livra decibeli si lasere spre multimea doritoare de dans si voie buna. Cei mai cunoscuti DJ autohtoni vor fi la platane, mixand pentru o petrecere pe cinste!

Distractie placuta!

Un articol de: Ianis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.