Yuppy2 Octombrie 2014de Violeta Olteanu

Lectura de un minut

Una dintre cele mai spectaculoase productii muszicale din Romania - VUNK in Orasul Minunilor - va fi prezentata spectatorilor cu casa inchisa pentru ca toate biletele au fost vindute.

Peste 5000 de spectatori vor vedea vineri seara la Sala Polivalenta un spectacol multi sensorial care va include o scenotehnica de peste 30 de tone, sincronizari de videoproiectii, lumini, lasere, gadgeturi pentru public, efecte pirotehnice si efecte de sunet surround, dar si momente in care se va apela la simtul olfactiv sau cel tactil.

Doi moldoveni de peste Prut vor fi invitati speciali in show Roman Iagupov (Zdob si Zdub) si Natalia Barbu, iar Maria Radu va avea alaturi de Cornel Ilie si colegii lui un moment foarte spectaculos pe hitul “Linga inima mea, vine inima ta”.

VUNK in Orasul Minunilor, o poveste de concert, va spune spectatorilor o istorie despre vietile lor, despre magia care e tot timpul linga ei si despre frumusetea unor lucruri mereu vazute, dar uitate.

*“Le suntem recunoscatori fanilor nostri si celor care si-au luat bilet la concertul nostru, facind sa avem parte de inca un spectacol sold out. Lumea noastra n-are granite, iar Orasul Minunilor are portile deschise pentru toti cei care vor sa traiasca pe viu o poveste de concert. Noi vom spune povestile noastre, iar peste cei 5000 de oameni de-acolo le vor interpreta in 5000 de feluri. Abia asteptam seara de 3 octombrie," spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.*

Citeste si:
VIDEO Damian Drăghici a ținut un concert din balcon pentru vecini
Momente emoționante: Damian...

Experienta rock a spectatorilor "VUNK in Orasul Minunilor" va fi intregita de trupele Blackstar si byron care sunt invitate sa cinte inainte de inceperea propriu zisa a show-ului. Show-ul trupei transilvanene Blackstar va incepe la ora 18.30, cel al trupei byron la ora 19.15, urmind ca VUNK sa urce pe scena la ora 20.00.

*Accesul spectatorilor in Sala Polivalentase va face incepind cu ora 17.00.*Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.