Google da startul inscrierilor pentru editia 2015 a programului RISE Awards, care are ca scop incurajarea tinerilor din invatamantul preuniversitar sa urmeze o cariera in stiintele informatice.

In cadrul RISE Awards, Google ofera granturi organizatiilor din intreaga lume, pentru a derula programe menite sa inlesneasca accesul fetelor, minoritatilor si elevilor cu situatii economico-sociale precare, la educatia in domeniul stiintelor informatice.

Valoarea acestora granturi se situeaza intre 15.000 si 50.000 USD. Partenerii selectati in cadrul programului RISE Awards sunt organizatii care promoveaza informatica prin activitati extra curriculare.

Inscrierile pentru editia RISE Awards 2015 se pot face incepand din 18 august si pana pe 30 septembrie 2014, la aceasta adresa: http://goo.gl/w6YW8T. Informatii despre criteriile de eligibilitate se gasesc aici: http://goo.gl/bAMD9D.

In 2014, 42 de organizatii din toata lumea, printre care si Romania, au primit granturi in cadrul RISE Awards, pentru programe precum cluburi de programare in Europa sau tabere pentru dezvoltatori in Africa Sub-Sahariana.

Retail jobs

In aprilie 2014, toti partenerii RISE Awards au participat la o intalnire internationala, care a avut ca obiectiv intarirea colaborarii intre organizatii si impartasirea de resurse.

Foto main/interior: turtix / Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.