Dupa Noaptea Muzeelor, weekendul acesta ne desfatam cu un alt eveniment cool. Este vorba despre Noaptea Alba a Galeriilor care a ajuns la editia a 7-a si care va avea loc vineri, pe 24 Mai 2013.

Vineri 24 Mai 2013 Noaptea Alba a Galeriilor va propune un nou traseu in harta nocturna a evenimentelor de arta contemporana din Bucuresti.

26 de galerii si 28 de spatii alternative NAG#7 marcheaza un program variat in care publicul este invitat sa participe la vernisaje ale unor artisti prezentati în premiera, o productie speciala in locatia NAG, demonstratii artistice, performance-uri, instalatii audio – video, inaugurarea unor noi locatii si lansarea unor proiecte care speram ca vor deveni puncte de reper in promovarea artei contemporane romanesti.

Programul detaliat si harta galeriilor vor fi prezente in toate locatiile participante, iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descarca formatul printabil. Pentru prima oara NAG va pune la dispozitia orasului si aplicații IOS si Android, structura acestora va ajuta atat la navigarea cu ușurinta in harta galeriilor, cat si la localizarea in oras a fiecarui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice. Aceste coduri vor fi amplasate in oras, in zonele centrale (Victoriei, Romana, Universitate, Unirii), ele indicand precis cele mai apropiate galerii si harta zonei pentru a le localiza.

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor - NAG#7, realizat de catre Asociatia Ephemair, este un proiect cultural produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor: MNAC, Corcova Roy & Damboviceanu Winery.

Detalii, informatii, noutati pe www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.