Samsung Electronics Co, Ltd. anunta ca pentru noul smartphone Samsung GALAXY S4 a fost dezvoltata o editie speciala a jocului 'Need for Speed Most Wanted', unul dintre cele mai bine vandute jocuri la nivel international. Compania Electronic Arts (EA), creatoarea jocului, a realizat o versiune optimizata pentru dispozitivele Samsung care va include elemente de brand si va fi disponibila pentru descarcare pe Samsung Games.

"Unul dintre angajamentele pe care Samsung si le-a asumat la nivel de companie este de a oferi consumatorilor sai cea mai buna experienta de utilizare, iar dezvoltarea si oferirea de continut bogat este un alt aspect care sta la baza viziunii noastre. Suntem incantati sa putem oferi o versiune special dezvoltata pentru Samsung a unuia dintre cele mai bine cotate jocuri video la nivel international, dezvoltat de catre unul dintre cei mai importanti producatori de jocuri video din lume. Pe langa acest lucru, am incheiat si alte parteneriate cu furnizori importanti de continut prin intermediul carora sa ne respectam promisiunea de a deschide o lume de noi posibilitati pentru consumatorii nostri”, a declarat Lee Epting, Vicepresedinte al Media Solution Center pentru Europa in cadrul Samsung Electronics Europa.

Glenn Roland, Vicepresedinte al diviziei New Platforms si OEM in cadrul EA a declarat: "Parteneriatul incheiat pentru dezvoltarea unei versiuni speciale de joc pentru GALAXY S4 de la Samsung va aduce la indemana pasionatilor de jocuri o experienta de joc de neegalat. Pe langa aceasta versiune a "Need for Speed Most Wanted" compania EA a realizat pentru Samsung si optimizari ale altor versiuni de jocuri".

Ca parte a acestui parteneriat, Samsung si EA ofera primilor 100.000 de clienti GALAXY S4 din Europa posibilitatea de a descarca aplicatia gratuit, prin intermediul Samsung Hub.

Parteneriatul incheiat cu EA este unul dintr-o serie de acorduri care au fost stabilite cu mai multi furnizori importanti de continut in vederea livrarii de continut bogat si de calitate prin intermediul Samsung Hub, cu ocazia lansarii Samsung GALAXY S4 in intreaga Europa.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

Aceste colaborari sunt concentrate pe oferirea de jocuri (prin parteneriate stabilite intre Samsung si companii precum Gameloft sau Glu), carti, continut pentru copii sau pentru pasionatii de gastronomie si demonstreaza respectarea angajamentului asumat de Samsung de a oferi o gama cat mai variata de continut de inalta calitate pentru consumatorii din intreaga Europa.

Editia jocului "Need for Speed Most Wanted" dezvoltata special pentru Samsung este disponibila si pe Samsung GALAXY Note II.

Michelin

Samsung este onorat sa anunte si disponibilitatea aplicatiei "Michelin Trafic" care ofera utilizatorilor acces in timp real la informatii despre trafic in 11 tari din Europa si o gama foarte detaliata de date, inclusiv referitoare la traficul din marile orase si la situatia existenta pe majoritatea autostrazilor. Parteneriatul include, de asemenea, disponibilitatea aplicatiei " Michelin Restaurants" care permite consumatorilor sa localizeze un restaurant din Franta si Germania cu ajutorul unor optiuni de cautare realizate pe baza mai multor criterii, precum selectarea unui restaurant Michelin. De asemenea, aplicatia "Michelin Restaurants" permite utilizatorilor sa incarce fotografii realizate in timpul vizitelor lor in respectivele locuri si chiar sa-si scrie propriile opinii despre mancare. Parteneriatul dintre Michelin si platforma de aplicatii Samsung va continua in vara cu lansarea "Michelin Travel", o aplicatie care ofera consumatorilor recomandari realizate pentru aproximativ 30.000 de atractii turistice din intreaga Europa.

Citeste si:
Un ministru german îl acuză pe Vladimir Putin că face un joc...
Un ministru german îl acuză...

Goodbeans

Smartphone-urile reprezinta acum cel mai bun canal de divertisment adresat tinerilor parinti datorita continutului bogat special dedicat familiilor. Acesta este disponibil pe Samsung Apps si este furnizat de catre dezvoltatori de aplicatii precum Goodbeans, care ofera versiuni realizate exclusiv pentru Samsung Hub ale "Nighty Night" (disponibila in 8 limbi - italiana, spaniola, germana, engleza, franceza, rusa, portugheza si olandeza) sau ale "Little Fox Music Box" (disponibila in limbile engleza si germana). Ecranul performant al GALAXY S4 este special creat pentru a oferi cea mai buna experienta de divertisment in timpul vizionarii acestor aplicatii deosebite, care se bucura deja de o popularitate foarte mare in randul utilizatorilor, unele dintre acestea inregistrand si peste trei milioane de fani din intreaga lume.

Citeste si:
Rezoluția Parlamentului European: Căsătoriile și parteneriatele...
Rezoluția Parlamentului...

Random House Mondadori

Pentru a completa gama existenta de carti in limba spaniola, Samsung a incheiat un parteneriat cu Random House Mondadori pentru suplimentarea listei cu 3.400 de titluri. Printre noutatile oferite pasionatilor de lectura se numara lucrari scrise de cei mai bine cotati autori la nivel international, precum: Ken Follett, E.L. James, Stephen King sau autori din America Latina ori spanioli precum Isabel Allende, Gabriel García Márquez, Jorge Luis Borges si Ildefonso Falcones.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.