Yuppy 20 Iulie 2015 12:24
Surferul Mick Fanning a fost atacat de doi rechini in timpul unei competitii. Imaginile au fost surprinse in direct.

Mick Fanning, un surfer din Australia in varsta de 34 de ani, era in toiul competitiei de surf Jeffreys Bay Open, din Africa de Sud, in momentul in care doi rechini si-au facut aparitia in spatele sau.

Rechinii l-au daramat de pe placa de surf, tragandu-l sub apa. Organizatorii au reactionat imediat, trimitand barci de mare viteza in ajutorul surferului.

"Stateam (in apa, n.r) si am simtit ca ceva s-a blocat in sfoara de la piciorul meu si am inceput sa dau din picior ca sa plece. I-am vazut doar aripioara. Ma asteptam sa ii vad si dintii" povesteste Micj Fanning despre teribila experienta.

Campionul la surf a scapat, lovind rechinul puternic unul dintre rechini in spate. Confruntarea a fost surprinsa live de camerele de filmat ale televiziunilor care transmiteau competitia de surf. Atat organizatorii, cat si comentatorii si-au pastrat calmul, intervenind rapid.

Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.