Nu a trecut foarte mult de cand BMW si carosierul italian Zagato atrageau atentia lumii intregi cu modelul BMW Zagato Coupe. La doar trei luni de la acest moment indelung acalamat BMW si Zagoto scot la iveala un alt model, poate chiar mai spectaculos: BMW Zagato Roadster

De doar trei luni au avut nevoie cei de la BMW si Zagoto sa creeze aceasta minunatie pe patru roti: BMW Zagato Roadster, un concept care se bazeaza eminamente pe stil si eleganta, fara a pierde, insa, din vedere stilul masculin si forma aerodinamica propovaduite de predecesorul BMW Zagato Coupe.

Chiar daca Salonul Auto de la Paris batea la usa, Pebble Beach Concurs d’Elegance, evenimentul care aduna la un loc nu doar posesori de masini clasice din lumea intreaga, ci si cunoascatori a celor mai variate, exotice sau elegante modele, pare sa fi fost locul ideal in care BMW si carosierul italian Zagoto sa isi prezinte in premiera noul BMW Zagato Roadster. Pentru ca, asa cum era de asteptat, modelul nu a trecut neobservat. Si cum ar putea trece cand ai in fata ochilor un specimen realizat de doua branduri care au excelat fiecare pe domeniul lui.

Dupa cum spuneam, BMW Zagato Roadster este mai mult un exercitiu de stil decat o masina de strada, o masina dedicata cunoscatorilor si nu celor interesati doar de caii putere. Asta nu inseamna ca nu este gata de drum in orice moment si ca nu ar oferi o experienta a condusului extraordinara.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sursa foto: bmwgroup.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.