Astazi a debutat oficial Dacia Lodgy pe piata din Romania, iar de maine si pana pe 10 iunie va avea loc evenimentul “Porti Deschise”. Adica oricine merge la un showroom Dacia poate testa Dacia Lodgy si poate participa la un concurs ale carui premii sunt 3 modele Dacia Lodgy.

Dacia Lodgy poate fi comandata mai demult si, pana acum, 200 de romani ai si facut comanda, fara sa vada masina “pe viu”. La nivel mondial, se vorbeste despre circa 8.000 de comenzi, asadar un debut foarte bun. Normal, avand in vedere ca Dacia Lodgy este imbatabila la nivelul raportului spatiu/pret si nici nu este atat de departe de monovolume traditionale cum incearca sa spuna o multime de carcotasi amatori de sh-uri din Germania, cu sute de mii de km la activ.

Am explicat aici cum e treaba cu interiorul masinii si surpriza pregatita de constructor – display-ul cu touchscreen (Media Nav) ce include si navigatie.In rest, Dacia Lodgy vine cu trei niveluri de echipare: Acces, Ambiance, Laureate si 4 motorizari. Cel mai interesant propulsor pe benzina este primul turbo prezent vreodata pe un model Dacia. Are 1,2 litri si, cu ajutorul turbinei, produce 115 CP. Asadar vorbim si despre cel mai puternic model Dacia produs pana acum.

In rest, se mai ofera cunoscutul motor de 1,6 litri MPI si 85 CP, dar si dCi-ul de 1,5 litri in doua versiuni de putere: 90 CP si 110 CP.

Preturile incep de la 9.500 pentru Dacia Lodgy Acces, cu 5 locuri si motorul de 1,6 litri MPI (85 CP). In echiparea standard gasim airbag-uri frontale si laterale, ABS cu AFU, servodirectie si.. cam atat.

Cititi continuarea pe motorstory.ro

Vezi aici Galeria foto cu Dacia Lodgy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.