Julien Dupont este fara indoiala unul din cei mai buni cascadori urbani. Recent, excentricul francez a luat cu asalt Rio de Janeiro.

"Pe motocicleta oriunde" si-a spus Julien Dupont si s-a tinut pana acum de cuvant, pentru cascadorul francez, in varsta de 32 de ani, ideea de "obstacol" fiind o necunoscuta. Cu un set de trucuri imprumatate din BMX, Dupont poate executa cu motorul miscari care sfideaza legile gravitatiei. Daca nu credeti, va veti convinge de asta urmarind clipul de mai jos.

Dupont se urca cu motocicleta pe pereti, sare pe busteni, se suie pe acoperisuri, escaladeaza cladiri sau executa salturi de pe ziduri de 12 metri. Cascadoriile sale, exclusiv urbane, curg intr-un mod atat de lejer, incat par a fi realizate fara prea mult efort. Nimic mai neadevarat, francezul antrenandu-se necontenit pentru a-si putea executa acrobatiile.

Prin 2009, Dupont a fost si la Bucuresti, in cadrul Offroad Arena Syncron Trial, unde a lasat cateva guri cascate.

Ultima isprava a lui Dupont are loc in Rio de Janeiro. Ce a facut acolo puteti admira in clipul de mai jos


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.