Rar mi-a fost data sa vad asa ceva, clar. Un drum pe care pleci si de pe care s-ar putea sa nu te mai intorci. De fapt, ai sanse mari sa nu te mai intorci.

Jurnalistii televiziunii Al Jazeera au facut un reportaj despre Hell’s Road, un drum de 240 km din Pakistan, care ajunge la o altitudine de 3.100 de metri si dureaza 4 zile. Ideea este ca drumul este atat de prost, atat de ingust, incat doua camioane nu au loc sa treaca unul pe langa altul in cea mai mare parte a lungimii drumului.

Si este important ca acele camioane sa ajunga la destinatie, ele aprovizioneaza satele dintr-o vale aflata la granita cu Afganistan.

Pe langa toate astea, acesi soferi conduc niste rable de camioane, rulate aproape de un milion de km, carora le mai cedeaza si franele. Iar acolo nu sunt parapeti si cand cineva cade, e moarte sigura.

Si stiti pentru cat fac treaba asta? 60 de dolari/luna. Plus un bonus de 180 dolari, daca se intorc vii si au livrat incarcatura.

sursa: motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.