Pe care dintre aceste masini ai vrea cel mai mult sa o conduci?

Tuneri celebri precum Lingenfelter, Unique Sportcars, Novitec, Wimmer, PPI sau G-Power au pus mana pe ultimii bolizi deja dotati cu motoare de sute de cai si i-au transformat cum stiu ei mai bine. Yuppy a ales 5 masini care ar face senzatie pe orice sosea..Sa facem cunostinta indeaproape cu superbele exemplare:

Wimmer Racing Technology s-a uitat putin la un Porsche 911 GT2 si a cam spus: masina asta are un potential imens de tuning, hai sa facem ceva in sensul asta. Zis si facut. Au pus un aero kit din fibra de carbon, lumini LED pentru iluminare pe timp de zi in splitter-ele frontale, jante Sportec de 20 inci, suspensii sport H&R..Acest Wimmer RS GT2 a suferit modificari ECU, are o cilindree marita de catre specialisti si o evacuare custom made, suficient pentru a duce puterea dezvoltata la 680 CP. Porsche-ul ajunge de la 0 la 100 km/h in 3,4 secunde, iar viteza maxima este de 355 km/h. Il puteti admira in detaliu, in pozele din galeria foto.
Ce, se cade sa nu avem aici si un Ferrari? Ba da, avem, si inca unul F430 Calavera, de la Unique Sportcars si Novitec Rosso. Tunerii l-au lasat pe Knud Tiroch sa vopseasca de mana, la pistol, cam ce vrut el, adaungand desene tribale pe capota si in partile laterale ale bolidului, fara sa incarce prea mult aspectul general. Si aici au aparut LED-urile, jantele de 20 inci si suspensia reglabila. Daca Unique s-a ocupat de look-ul agresiv, Novitec a venit cu un motor de 707 CP. Detalii..Calavera ajunge de la 0 la 100 km/h in 3,5 secunde, iar viteza maxima de 347 km/h nu poate decat sa ne impresioneze. Si Calavera se gaseste in galeria foto!

Germanii de la PPI Automotive au facut Razor GTR, un R8 spectaculos atat la capitolul vizual, cat si la cel tehnic. PPI a plecat de la motorul V8 de 4.2 litri, pe care l-a facut sa dezvote 580 CP, adica cu 160 mai mult decat V8-ul de baza si chiar cu 55 CP mai mult decat V10-le de 5.2 litri. Masina arata impresionant si putem spune ca PPI isi merita cu prisosinta locul in randul marilor tuneri germani. Razor-ul ajunge de la 0 la 100 km/h in 3,7 secunde iar viteza maxima este de 331 km/h.

Ajungem la o cunostinta mai veche de-a noastra, pe care nu ne-am putut abtine sa nu o includem si aici: G-Power M6 Hurricane CS, cel mai puternic BMW din lume. Motorul V10 dezvolta 740 de cai putere si propulseaza masina de la 0 la 100 km/h in 4,4 secunde, iar viteza maxima este de 370 km/h. Poate ca Hurricane nu e la fel de fasneata precum Porsche-ul preparat de Wimmer, insa la capitolul top speed, stim cine este seful. Va reamintim, daca mai era nevoie, ca pretul acestui BMW este de 390,000 euro.

Nu puteam sa-i ignoram pe americani, mai ales cand este vorba despre noul Chevy Camaro. Lingenfelter Performance Engineering ofera versiuni modificate cu un nou splitter frontal, praguri mai agresive, prize de aer pe capota, jante vopsite in portocaliu si patru tevi de esapament pentru un motor tipic bolizilor americani. Masina asta inspira masculinitate, putere, performanta bruta. Lingenfelter a pus un accent deosebit pe motoare, oferind variante de la 550 CP pana la un LS7 de 7.0 litri si 800 CP..Tunerii vor reveni cu poze in vara, cand vor lansa si noi body kit-uri.

Pe care dintre aceste masini ai vrea cel mai mult sa o conduci?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.