BMW a facut publice noi informatii si poze cu supersportiva S 1000 RR, o motocicleta cu un look fabulos si cu performante tehnice extraordinare.

BMW a facut publice noi informatii si poze cu supersportiva S 1000 RR, o motocicleta cu un look fabulos si cu performante tehnice extraordinare.

Designul motocicletei iese imediat in evidenta prin prisma asimetriei prezenta in special la nivelul farurilor, unul de forma romboida si celalalt rotund. Combinatia de culori verde viu, negru si argintiu contribuie si ea din plin la aspectul general al sportivei, usor dus spre agresiv datorita decupajelor laterale care imita branhiile unui rechin. Are BMW ce are cu rechinii astia si lucrul asta il stim prea bine de la aripioarele montate candva pe masinile lor.

S 1000 RR agita spiritele cand vine vorba de performante si cifre. Motorul de 999cc scoate 193 de cai putere la 13,000 de rotatii pe minut si toata motocicleta cantareste 206.5 kilograme cu rezervorul plin. Este de departe cel mai bun raport putere dezvoltata pe kilogram si asta face din S 1000 RR o optiune excelenta pentru publicul larg, reprezentat in special de catre pasionatii de sportive. Cuplul maxim se obtine undeva pe la 9,750 RPM si este de 112 Nm.


BMW a mai implement functia ABS, dar si HP Gearshift Assistant care asigura o mai precisa schimbare a vitezelor. Optional, riderul poate alege si Dynamic Traction Control, solutie care controleaza electronic tractiunea si genereaza o siguranta maxima in orice conditii. DTC impreuna cu ABS-ul fac din S 1000 RR una dintre cele mai sigure motociclete existente la ora actuala. Vorba vine, pentru ca BMW va lansa acest motor sportiv la inceputul lui 2010. Pretul, spun germanii, va fi al naibii de atractiv..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.