Dupa ce vei vedea aceste vehicule grozave, te invitam sa raspunzi la o intrebare: ce ai vrea sa conduci? Si tu tot la Ascender te gandesti?

KTM ne-a amagit in urma cu ceva timp, aratandu-ne o masina care vrea sa-l umbreasca pana si pe celebrul Atom. X-Bow, aceasta bijuterie cu patru roti si doua locuri, care numai masina normala nu este, a primit un motor V6 de la Audi S3, capabil sa dezvolte nu mai putin de 330 de cai putere..Si lucrurile nu se opresc aici.

KTM intentioneaza sa produca si un X-Bow off-road, pe care sa-l "arunce" direct in cursa Dakar, dar si o versiune sport mai usoara, dotata cu un singur loc. Ati putea spune ca da, X-Bow este un bolid interesant care ar rula de minune prin orasele aglomerate (se va vinde si in versiuni de strada), dar ca nimic revolutionar pana aici. Nu-i asa? Ei bine, haideti sa vedem cateva concepte pe care, intr-o buna zi, s-ar putea sa avem deosebita placere de a le conduce:

Ax este un fel de ATV supradimensionat, cu patru motoare electrice care actioneaza individual fiecare roata invelita in cauciucuri construite pentru cele mai dificile terenuri. Garda la sol inalta si suspensiile imense ii asigura lui Ax o agilitate desavarsita, mai ales prin dunele de nisip, acolo unde, daca il va produce, KTM il va propune in competitii dure. Dupa Ax vine SR85 Deuce, o masina ‘environmentally-friendly’ propulsata de motoare electrice cu un cuplu urias, tocmai bun pentru cursele rapide pe circuite ovale, desfasurate in anul 2018! Mergem putin mai departe si ajungem la CX, un concept care infatiseaza un waterboard! CX stie sa mearga pe apa folosindu-se de tensiunea superficiala a acesteia. La viteze mici, vehiculul nu se scufunda, ci pluteste gratie unei caroserii speciale.

KTM 360° este o motocicleta electrica, ideala pentru trick-uri originale, dar si pentru mersul prin oras. Scaunul este glisant, rotile prezinta un design ciudat dar in acelasi timp atractiv iar zgomotul..lipseste cu desavarsire! Poate cel mai cool concept KTM, Ascender stie sa zboare cu cele trei rotoare ale sale! Ascender are o viteza maxima de 120 km/h si o autonomie in zbor de 30 de minute! Se gandeste cineva la ‘I believe I can fly’? Ca sa nu ramana fara o barca in portofoliu, KTM s-a gandit putin si ne-a aratat Barracuda. Doua locuri, stabilitate maxima si un control perfect la indemana oricui? Despre Barracuda vorbim..

Acum ca ai vazut aceste concepte formidabile, ce anume ti-ar placea sa conduci? Si tu tot la Ascender te gandesti?

Poze:[Autoblog.com]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.