Carbon Motors ne prezinta 'fortareata' E7, un fel de tanc pe patru roti in care politistii se vor simti mai in siguranta ca niciodata.

Americanii au avut dintotdeauna masini de politie extraordinare, insa ele au venit de la marii producatori si nicidecum de la companiile de nisa. Dodge Charger, Ford Crown Victoria sau Chevy Impala nu erau decat variante de serie putin cosmetizate, asa cum s-a intamplat si la noi cu Loganul (nu vorbim aici despre celebrul Logan de 70.000 de euro).

Vremurile se schimba si, chiar daca traim intr-o criza economica mondiala care a lovit la inceput napraznic SUA, o companie a scos capul din multime si a strigat suficient de tare cat sa inteleaga clar toata lumea: 'Hei, noi am facut o masina de politie aproape indestructibila!' Aceasta companie se numeste Carbon Motors si ne prezinta 'fortareata' E7, un fel de tanc pe patru roti in care politistii se vor simti mai in siguranta ca niciodata.

Carbon Motors E7 i-a impresionat destul pe politistii de peste ocean, insa compania a precizat ca trebuie achizitionate cam 20.000 de masini E7 pentru ca efectele sa se vada imediat si investitia sa fie viabila, ducand la o securitate sporita a cetateanului de rand american, principalul beneficiar. E7 va iesi din anul 2012, fiind destinata strict uzului zilnic al politistilor implicati in transportul unor persoane periculoase, in urmariri spectaculoase sau in take-down-uri care ar avaria serios o masina 'obisnuita'. Asta pentru ca fortareata celor de la Carbon Motors e proiectata sa reziste la impacturi posterioare chiar si la 120 de km/h..

Masina are un motor de 300 CP, care livreaza toata puterea prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 6 trepte. Motorul functioneaza pe baza de combustibil biodiesel, astfel ca poluarea va fi mult diminuata. E7 ajunge la 100 de km/h in 6.5 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h. Dincolo de caracteristicile tehnice de invidiat, nu trebuie sa ignoram nici partea de estetica sau tehnologiile inovative din interior. La exterior, E7 impune respect prin lookul sau agresiv dat de scuturile amplasate pe spoilerele fata/spate sau prin deschiderea portierelor exact ca la modelele Rolls Royce. LED-urile multiple fac masina vizibila de la departare, dar si inspira frica agresorilor.

La interior, Carbon Motors E7 seamana cu un cockpit de elicopter, plin de butoane, display-uri si comutatoare. Politistii din fata pot supraveghea oricand ocupantii locurilor din spate prin intermediul geamului securizat sau cu camerele video dotate si cu infrarosii pentru vederea pe timp de noapte. Exista locuri speciale pentru depozitarea armelor, compartimente 'secrete', chei specifice fiecarui politist, camere cu infrarosii si pentru drum, ba chiar si tehnologii care gasesc eventuale arme de distrugere in masa.

Citeste si:
Hainute pentru el: 25 de idei pentru o tinuta COOL
Hainute pentru el: 25 de idei...

Fie vorba intre noi, n-ar fi nemaipomenita o versiune Carbon Motors E7 de serie? Parca arata prea bine ca sa fie folosita numai de catre politisti..

Poze: [CarbonMotors]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.