Cei de la Bugatti lucreaza la un nou model, dar nu dau nici un fel de indicii clare.

Cei de la Bugatti lucreaza la un nou model, dar nu dau nici un fel de indicii clare. Intre timp, primesc propuneri de design.

Bugatti Veyron este in continuare una dintre cele mai apreciate si mai scumpe masini din lume, dar productia sa nu va mai dura mult. Constructorul a promis ca Veyron va fi produs in 300 de exemplare si pana acum s-au incheiat peste 220 de contracte ferme, iar peste 150 de masini au fost deja livrate proprietarilor.

In ultima vreme au tot aparut zvonuri, unele confirmate voalat de oficialii Bugatti, conform carora se pregateste un nou model, mai performant si mai scump decat Veyron.

Pana cand Bugatti va oferi niste indicii clare, un tanar designer din Malta ne arata, prin intermediul unor desene, cum crede el ca ar trebui sa arate viitorul Bugatti, in versiune cu 4 locuri, motor montat in fata si tractiune pe puntea spate. Proiectul se numeste Streamliner si il puteti admira in galeria foto.

Sursa: sotto.ro

Citeste si alte articole pe SOTTO:

1. Galerie foto: Primele poze cu Opel Insignia, inlocuitorul modelului Vectra!
2. Bugatti Veyron da jos plafonul!
3. Gama Bentley cu tuning de la japonezi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.