Mergeti pe pontonul lacului pentru o repriza de joaca cu cele mai rapide barci cu motor radiocomandate din lume - Tornado 80.

BARCA RADIOCOMANDATA EQUIPAGE TORNADO 80

Inspirate de modelel Ferrari, aceasta barca cu motor nu trebuie sa lipseasca din colectia nici unui pasionat de jucarii radiocomandate.
Pret: 210 euro
www.hobbystores.co.uk

CAMION MERCEDES & MASINA DE CURSE

Daca monopostul W196 pilotat de Stirling Moss vi se pare putin cam prea scump, sunt sigur ca va veti multumi cu aceasta replica. Mai ales ca primiti si camionul cu care sa o plimbati prin camera.
Pret: 150 de euro & 250 de euro
www.ayrey.co.uk

MPACK 600

Ai ramas blocat in trafic? Nici o problema! Acum poti descarca muzica si filme de pe internet si le poti vedea pe monitorul de 4 inch. Daca vrei sa gasesti o alta ruta spre casa, te ajuta sistemul GPS din dotare.
Pret: 447,5 euro
www.eupac.co.uk

TRICOU LAMBRETTA

Singurul mod de a fi si mai "cool" atunci cand te plimbi cu scooter-ul prin oras este sa porti un tricou Lambretta. Efectul este garantat!
Pret: 30 de euro
www.lambrettaclothing.co.uk

CASCA SPORTVUE MC2

Se asorteaza cu orice motocicleta ultimul racnet. In plus, are un display care-ti arata viteza, rotatiile pe minut si treapta de viteza in care esti. Ai putea sa te pui chiar si cu Valentino Rossi.
Pret: 460 de euro
www.speedcheetah.com

UTILITAR GERBER

Celebrele bricege elvetiene au acum un rival. Nu strica sa-l aveti in buzunar daca va place sa iesiti de pe drumurile asfaltate. Nu strica sa luati cu voi si cartea tehnica.
Pret: 54 de euro
www.costworldoutdoor.com

TRACTOR ERTL JOHN DEERE 9420

Nu puteti sa iesiti cu el pe camp, dar puteti sa va distrati acasa. Zgomotul motorului este original, merge inainte si inapoi si are chiar si un claxon.
Pret: 232,5 euro
www.rc2uk.com

DYNAMIC DESIGNS CROME DIAMOND

Bocerul Amir Khan si-a cheltuit deja o parte din banii castigati in ring pe un set de 22 inch. Ramane de vazut cati pumni sunteti dispusi sa incasati pentru un set de croame.
Pret: 6.418 de euro (setul)
www.dynamikdesigns.co.uk

GIOVANNA GFG 22 INCH TRENTO S

Ce argument mai mare ai vrea ca sa-ti cumperi acest set de jante, decat cel ca Victoria Beckham si-a dotat masina personala cu asa ceva?
Pret: 9.292 de euro setul
www.giovannaeurope.com

VOGUE 22 INCH

Se potrivesc cu orice SUV, dar chiar nu merita banii daca aveti de gand sa participati la un concurs de off-road. Sunt disponibile pe negru, argintiu sau platinate.
Pret: 5.373 de euro (setul)
www.vogueinternationaluk.com

KHAN RS-C/22

O combinatie de design italian si britanic. Voi trebuie sa alegeti acum ce cumparati. Un Aston sau un Ferrari.
Pret: 5.099 de euro (setul)
www.vogueinternationaluk.com

GIOVANNA GIANELLE 24 INCH S-SHOT

Botezate dupa numele fiicei patronului, aceste jante sunt obligatorii pentru pasionatii de bling. P-Diddy, Nelly si 50 Cent si-au luat deja. Normal, ei au cu ce!
Pret: 7.680 de euro (setul)
www.giovannaeurope.com


Autor:
BBC Top Gear
Aparut: Numarul 13 - Iunie 2006
Sursa: topgear.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.