Oamenii de stiinta nu vor mai avea nevoie sa-si paraseasca biroul.

ATENTIE TUTUROR VANATORILOR de arme de distrugere in masa - Nissan tocmai a prezentat conceptul Terranaut.

Acesta are in interior un laborator ce iti permite sa analizezi totul, de la calitatea aerului pana la diverse mostre de sol si are pana si un sertar special sub presiune in spate; cu ajutorul acestuia, prietenii tai iti pot pasa mostre fara ca tu sa respiri aer contaminat.

Are de asemenea si destul spatiu in frigider, sa-ti ajunga tie si prietenilor o saptamana intreaga. Are tractiune integrala si niste anvelope speciale, care iti ofera potentialul de a intra pe orice drum.

Prin schimbarea presiunii, Goodyear-urile se transforma in cauciucuri de off-road. Santurile profilului se largesc. Acoperisul circular din spate iti ofera o vizibilitate de 360 de grade si contine si echipamentul de satelit care-ti permite sa trimiti acasa orice descoperire.

Conceptul a fost vopsit intr-o nuanta high-tech reflectorizanta, dar noi credem ca o nuanta de "alb-spital" i-ar fi prins mult mai bine.

Sursa: topgear.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.