Iata niste concepte radicale care au oglindit viitorul automobilului la Tokio Motor Show...

Toyota Fine-X
Fine-X doreste sa rezolve cea mai mare parte a problemelor auto de azi. Ceva mai mare decat actualul Yaris, dar cu un interior de marimea acestuia, conceptul este propulsat de tehnologia fuel cell si se poate intoarce pe loc multumita rotilor directionate independent.

Honda W.O.W.
Conceptul W.O.W. este modelat dupa nevoile cainilor si dispune de podele usor de curatat, paturi pentru caini si chiar o cusca.

Suzuki LCO gura de aer proaspat intr-un salon auto atat de focusat pe tema viitorului, Suzuki LC este un automobil retro cu doua locuri, al carui unic scop, potrivit bolboroselii unui oficial, este sa inveseleasca oamenii. Se pare ca asta e lucrul de care are nevoie lumea acum.

Nissan Adidas
Materializare a inculturii si antisocialului, Adidas Concept foloseste materiale specifice industriei sportului. Gardienii publici nu sunt inclusi in pret.

Nissan PIVO
Nissan a ales alta cale aici, cu o masina electrica cu tractiune integrala care nu trebuie sa se intoarca, multumita cabinei care se roteste cu 360 de grade.

Mini Concept
E ciudat ca cea mai stranie chestie prezentata la Tokio vine din Marea Britanie. Dupa ce a adus conceptul Traveller la Frankfurt, Mini a demonstrat un spirit practic de nota 11 cu acest cos de picnic motorizat, al naibii de bine realizat.

Autor: BBC Top Gear
Aparut: Numarul 8 - Decembrie 2005
Sursa: topgear.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.