Mazda a dezvelit cea mai prospata realizare: noua Mazda3. Hatchback-ul a fost prezentat la Londra, St. Petersburg si Istanbul si arata uimitor!

Noua Mazda3 este aici! Cu un finisaj ireprosabil si un design realizat in spiritul filosofiei „Kodo – Soul of motion”, noua Mazda3 este mai agresiva, mai dinamica si mai mare decat fostul model.

Cu o lungime de 4.456 mm, o inaltime de 2.053 mm si o latime de 1.795 mm, noua Mazda3 a crescut semnificativ fata de modele precedente. Ampatamentul a crescut si el cu 60 mm, iar portbagajul este mai mare cu 10 litri, masurand acum 350 de litri. In ciuda dimensiunilor considerabil mai mari, Mazda3 nu a luat in greutate. Datorita sasiului din otel, noua masina este cu 60 de kilograme mai usoara fata de actuala generatie.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Sub capota, Mazda3 gazduieste un motor de 1.5 litri care poate dezvolta 100 de cai putere la 6.000 rpm si 150 Nm la 4.000 de rotatii pe minut. In Europa, modelul va fi prezentat in patru variante de motorizare SkyActiv: trei pe banzina si unul disesel. Toata motorizarile vor avea sistem i-stop in standard.

Totul este incitant la noua Mazda3, de la felul in care arata si cum se simte pana la performantele dinamice, feedback-ul rapid, fiabilitatea si costurile de operare”, declara Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe. Imaginile explica destul de bine despre ce este vorba.

Mai multe imagini cu noua Mada3 puteti vedea in GALERIA FOTO.

Cum vi se pare?

Sursa foto: Mazda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.