Pana acum, pe internet au aparut nenumarate imagini realizate in programe gen Photoshop care speculeaza modificarile pe care Dacia Duster le va primi cu ocazia faceliftului asteptat in aceasta primavara la Salonul Auto de la Geneva.

O simpla cautare in google “images” pentru “Dacia Duster facelift” va genera cele mai variate fotografii. In general, tendinta este de a incorpora elemente de la alte modele ale marcii: vechiul Sandero, Lodgy si mai recent noul Logan.

Centru brazilian de design a lui Renault a aratat insa anul trecut, în cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo, conceptul D-Cross. Stilistii au avut curajul să imagineze o personalitate noua pentru Duster, care este si foarte reusita.

In urma acestui eveniment, au aparut, cum era logic, si imagini speculative pentru facelift-ul modelului, bazate pe detaliile stilistice ale lui D-Cross. Pozele au fost publicate pe site-uri din Brazilia (Carplace, Caranddriverbrasil), acolo unde a fost prezentat conceptul, dar și din India, unde Duster este cel mai de succes vândut de Renault.

In toate se observă aceeași abordare a măstii frontale, detaliile asupra carora parand ca nu exista inca un consens fiind cele de la nivelul parasocului.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro

Sursa foto main: iStock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.