Yuppy 4 Iunie 2019 15:27
Liderul USR, Dan Barna, a declarat marti, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca initiativa "Fara penali in functii publice" va trebui sa faca parte din revizuirea Constitutiei.

"Noi consideram ca reforma constitutionala, despre care am vorbit, ar trebui sa fie, cumva, un pic mai larga, dar oricum ea va fi axata pe reducerea rolului ordonantelor si clarificarea termenului de urgenta.

In egala masura am precizat foarte clar - si presedintele a fost de acord - ca initiativa «Fara penali in functii publice» va trebui sa faca parte din aceasta revizuire a Constitutiei, pentru ca are in spate un milion de semnaturi si a trecut de Curtea Constitutionala, deci este o initiativa legitima si legala, si morala, evident", a aratat Barna in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Palatul Cotroceni, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.