Yuppy 24 Mai 2019 15:14
Cursurile din toate scolile din Capitala vor fi suspendate vinerea viitoare, in 31 mai 2019, deoarece este prima zi in care Suvernul Pontif vine in vizita oficiala in Bucuresti.

"In cadrul sedintelor de ieri si alaltaieri, impreuna cu domnul viceprimar Badulescu, cu doamna inspector general scolar eu am propus suspendarea cursurilor in intreaga Capitala, in primul rand pentru ca aceasta posibila inchidere partiala ii va deruta pe multi elevi, care nu vor mai intelege daca trebuie sau nu trebuie sa mai vina la scoala. (...) Cred ca aceia care opineaza pentru suspendare partiala nu realizeaza ce eveniment major se va desfasura in Bucuresti si nu inteleg multi despre ce masuri de securitate si siguranta a cetatenilor si tuturor pelerinilor si participantilor e vorba", a declarat Gabriela Firea, potrivit Antena3.ro.

La randul sau, Ioana Neacsu, inspector general, a anuntat ca vor fi demarate procedurile necesare.

"Tinand cont de recomandarile Politiei, va propunem ca pentru data de vineri sa suspendam cursurile in toate scolile din Bucuresti, iar joi sa fie suspendate partial. Vom demara procedurile pentru suspendarea cursurilor total pentru data de vineri", a anuntat Ioana Neacsu.

"Politia Capitalei va participa cu 2.000 de politisti la vizita Papei. Suntem total pregatiti pentru aceasta misiune", a declarat Ciprian Miron, seful Politiei Capitalei, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.