Yuppy 26 Martie 2019 14:46
Monica Macovei a reactionat, intr-o postare pe Facebook, dupa ce in spatiul public a aparut continutul OUG-ului elaborat de Ministerul Justitiei pentru modificarea legilor justitiei, dupa ce CCR a declarat o serie de modificari neconstitutionale.

"OUG de scapat hotii.

Cele doua proiecte de OUG elaborate de Ministerul lui Toader, publicate de presa, prevad:
1. reducerea termenelor de prescriptie, care va face ca si anchete in curs sa se inchida pentru ca au iesit din perioada in care faptele puteau fi anchetate si condamnate. Cu dedicatie pentru Dragnea si gasca de corupti.

2. toti cei condamnati de complete de 5 judecatori de la Inalta Curte pot contesta condamnarile, chiar daca a trecut termenul legal de depunere a contestatiei, contrar chiar deciziei CCR. Dragnea va putea scapa pana si de condamnarea definitiva din 2016 in dosarul Referendumului.

Cand ajungi sa faci legi pentru o persoana sau pentru un grup de infractori, rastorni democratia, justitia si dreptatea, aduci haos, ilegalitati si nedreptate. Nu esti doar calaul justitiei si al legii egale pentru toti. Esti calaul unui popor intreg", a scris Monica Macovei pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.