Yuppy 10 Martie 2019 15:53 de Clara Vacaru
Pro Romania nu este un partid de stanga pentru ca "niciodata securistii nu au fost si nu vor fi de stanga", a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a adaugat ca in formatiunea condusa de fostul premier Victor Ponta "este plin de securisti si de masoni".
"Pro Romania nu este un partid de stanga, niciodata securistii nu au fost si nu vor fi de stanga, Niciodata, pentru ca n-au cum. Este un partid construit intr-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au facut ei de cand s-au infiintat? Doar sa fure de la noi oameni si sa mearga prin judete pe la primari sa cerseasca: dati-ne si noua niste oameni, dati-ne si noua niste voturi. Acesta nu este un partid politic de stanga, care pe langa aceste obiective are si obiectivul principal sa dea cu noroi in partidul care i-a facut oameni. Si nu am de ce sa nu o spun: acolo este plin de securisti si de masoni. Nu ca n-ar fi buni, dar e bine sa stim. Si nu vorbesc pe gura camasii, anuntam si nume cat de curand", a declarat Liviu Dragnea, duminica, la Calarasi, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.