Yuppy 1 Martie 2019 17:35
Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel sustine ca statul roman plateste mai mult pentru pensia speciala a ministrului Tudorel Toader, decat plateste BNR pentru depozitarea aurului la Banca Angliei, conform hotnews.ro.

"Dragnea si Valcov incearca sa ne convinga ca e bine sa plasam in mainile lor rezerva strategica de aur a Romaniei, astfel economisind suficienti bani. Pe langa faptul ca doar costul de transport ar fi de sute de ori mai mare, putem economisi mai multi bani daca ii taiem pensia speciala lui Tudorel Toader.

Cu pensia speciala a lui Tudorel Toader taiata, putem avea mai multi bani, iar aurul ramane in siguranta, nu in mainile hotilor.

USR a fost primul partid care a depus un proiect de lege pentru anulare pensiilor speciale. Prin proiectul USR, am fi economisit 5,9 miliarde de lei, bani suficienti pentru a repara sute de km de drumuri ori pentru a construi 4 spitale regionale in Romania.

Vom continua lupta impotriva pensiilor speciale! Cand vom ajunge la guvernare, acestea vor fi eliminate", a scris Prisnel pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.