Deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vladuca, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca demisioneaza din PSD si se va inscrie in partidul lui Victor Ponta.

Este cea de-a treia demisie din PSD in aceasta saptamana, iar majoritatea PSD-ALDE de la Camera Deputatilor este afectata, scrie Hotnews.ro.

"Sunt membra a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simtit compatibila din punct de vedere al valorilor si principiilor declarate. Mi le-am asumat, la randul meu, le-am respectat si promovat cu fidelitate.

Din pacate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum doua decenii si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast.

Cateva considerente:

- Ii stiu bine pe cei din echipa Pro Romania. Il cunosc pe Adrian Tutuianu si stiu cat a muncit ca sa faca din PSD Dambovita una dintre organizatiile de frunte la nivel national. I-am cunoscut, de-a lungul timpului, pe Victor Ponta, Nicu Banicioiu, Sorin Cimpeanu, Mihai Tudose si Daniel Constantin. Toti sunt prieteni ai judetului Dambovita si l-au ajutat atunci cand au avut puterea sa o faca.

- Toate subiectele nationale sunt transformate in rafuieli personale ale liderului PSD cu....oricine. Vedeti tema Justitiei (o dezbatere extrem de necesara) si cum a fost ea maculata prin atingerea de catre Liviu Dragnea.

- Gestul meu este o delimitare de actuala conducere a PSD, care a transformat partidul intr-o moneda imorala prin care se negociaza orice, inclusiv libertati. Ma delimitez de Liviu Dragnea, nu si de poporul psd-ist, oameni simpli si de buna credinta, primari onesti si muncitori, care nu au nicio legatura cu moravurile stapanului. Lor o sa le vorbesc in continuare, cu ei o sa ma vad in continuare si pe multi ii astept alaturi de noi.

- Pro Romania poate deveni adevaratul partid de stanga al Romaniei, care sa puna in lumina o social-democratie moderna, europeana, compatibila cu valorile pe care, din pacate, PSD le-a abandonat.

Citeste si:
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD. Ce acuzații grave i...
Deputatul Aurel Bălășoiu a...

Vremurile se schimba si se intorc", a scris Oana Silvia Vladuca pe Facebook,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.