Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, joi, ca premierul Viorica Dancila trebuia sa se informeze asupra stocurilor de carbune inca din lunile septembrie si octombrie ale anului trecut de la Complexul Energetic Oltenia.

"Greu de imaginat cat pot fi de incompetenti!

Era greu de imaginat ca in iarna anului 2018-2019 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea productiei de energie electrica prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei carbunelui din depozite . Mai mult, alte doua grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa carbunelui in depozite.

Oare cat de nepasator, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general, care nu vegheaza la formarea stocurilor de carbune pentru iarna, cand in subordinea aceluiasi ministru sau in subordinea aceluisi director general al Complexului Energetic Oltenia, se afla si exploatarea de carbune si producerea de energie electrica.

Afara din functii incompetentilor!

PS - Doamna Dancila anunta poporul ca a cerut sa fie informata asupra stocurilor de carbune aflate la Complexul Energetic Oltenia. Ce ridicol... despre stocuri doamna premier trebuia sa se informeze in septembrie si octombrie 2018", a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.