Un roman de 16 ani a fost arestat, miercuri, de politistii din Italia, pentru omor. Adolescentul este acuzat ca a ucis un francez fara adapost, care statea pe strazile din Palermo cantand la muzicuta, scrie libertatea.ro.

Adolescentul de 16 ani l-a vazut pe strada pe Aid Abdellah (57 de ani), in Piazza Ungheria din orasul Palermo, la sfarsitul saptamanii trecute. Tanarul a vrut sa ii fure banii pe care omul ii facea cantand la muzicuta si l-a batut pe acesta cu un baston pana cand l-a lasat inconstient. Apoi, i-a luat telefonul mobil si cei 25 de euro pe care ii avea in buzunare si a fugit.

Francezul a fost gasit plin de sange, abia a doua zi, de o femeie care lucra la un restaurant din zona si care obisnuia sa-i dea de mancare. Aceasta a alertat Politia care a inceput cautarile pentru gasirea agresorului.

Anchetatorii au reusit sa-l prinda pe tanar cu ajutorul marturiei facute de un cetatean sarb fara adapost. Baiatul de 16 ani a fost gasit in cartierul Ballaro, unde locuia impreuna cu familia sa. Tanarul a recunoscut ca l-a lovit pe barbat, insa nu a vrut sa-l ucida. "Am vrut sa-i fur banii. D’aia l-am lovit. Nu am vrut sa-l omor", le-a spus adolescentul roman procurorilor italieni, potrivit Libertatea.

Baiatul a fost dus in centrul de detentie Malaspina.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.