Guvernul a adoptat, vineri, a doua editie a programului Start-Up Nation, platforma online de inscriere in program urmand sa fie deschisa in a doua jumatate a lunii decembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.
"In sedinta de Guvern de astazi a fost adoptata a doua editie a programului Start-Up Nation. Principalele modificari aduse editiei a doua, in comparatie cu prima editie, se refera la simplificarea programului. Acum a fost construit pe baza experientei acumulate in cazul Start-Up Nation 2017, o crestere a gradului de transparenta, o atentie mai mare pentru domeniile care ai mai multa atentie din partea statului si anume productie, servicii, industrii creative si comert, si sunt promovate zonele tarii in care numarul de IMM-uri este foarte scazut, acolo unde numarul de IMM-uri raportat la nivel judetean raportat la suta de locuitori este mai mic decat patru", a precizat Barbu.

El a spus ca forma finala a schemei de minimis este deja publicata pe site-ul Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. "Platforma online de inscriere in program este in testare, astfel incat in a doua jumatate a acestei luni aplicatia sa fie deschisa", a mai spus Barbu, potrivit Agerpres.
Retail jobs


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.