Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat, vineri, ca, in anul Centenarului Marii Uniri, romanii sunt "cei mai dezbinati din ultimii 100 de ani".

"De Ziua Nationala sper sincer sa fim un pic, un pic mai uniti. In 2018 suntem cei mai dezbinati din ultimii 100 de ani. Poate totusi reusim sa mai reparam lucrurile astea", a spus Ponta, intr-o conferinta de presa organizata de Pro Romania Gorj la Targu-Jiu.

Intrebat unde va merge de 1 Decembrie, el a raspuns: "Pai, la Alba Iulia, la Targu-Jiu. Eu, dupa cum ati vazut, si cu ocazia sfintirii Catedralei, si cu alte evenimente publice, am un lucru de care sunt foarte fericit - pot sa ies in public, pot sa merg sa salut oameni, nu m-a huiduit nimeni, nu mi-e teama, nu cred ca exista oameni care sa vada in mine si in Pro Romania sursa problemelor actuale".

Intrebat cum vede anuntul facut de Liviu Dragnea, ca nu ii permite medicul sa stea in frig, de Ziua Nationala, Ponta a afirmat: "Nici duminica trecuta, la sfintirea Catedralei, nu i-a permis. Nu stiu, nici de Sfanta Maria, pe 15 august, nici de Ziua Armatei, 25 octombrie. Are o boala grava, prelungita si care ne afecteaza pe noi toti, din pacate".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.