Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se teme de un eventual demers al PSD de suspendare a sa din functie, asa cum nu ii este teama nici de Curtea Constitutionala.

Intrebat, joi, daca se teme de un eventual demers de suspendare a sa din functie, Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca nu i-a fost si nu ii este teama nici de suspendare si nici de Curtea Constitutionala.

"Nu mi-a fost si nu mi-e teama de asa ceva (de suspendare - n.r.) si nici de Curtea Constitutionala, pentru ca absolut toate actiunile mele se incadreaza perfect in cadrul constitutional", a afirmat Iohannis.

Presedintele a mai spus ca nicio actiune a sa nu a fost in afara cadrului constitutional.

Liviu Dragnea pune din nou suspendarea lui Iohannis in discutie

Miercuri seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care s-a votat nominalizarea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii Regionale si a lui Mircea Draghici la Ministerul Transporturilor, Liviu Dragnea l-a amenintat voalat, din nou, pe Klaus Iohannis cu suspendarea daca nu da curs noilor propuneri.

"Ne-am obisnuit cu domnul Iohannis sa fie in stare sa faca orice, dincolo de Constitutie si lege, dar ar fi o incalcare flagranta a legii si a deciziei CCR. In cazul in care va calca cu picioarele pe Constitutie, o sa ne intalnim si o sa vedem ce o sa facem. Sa ajungem in situatia respectiv, nedorita de noi, si vedem", a spus liderul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.