Dupa ce Guvernul a adoptat OUG care stabileste cadrul legal de infiintare a fondurilor suverane, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca premierul Viorica Dancila si ministrul de Finante Eugen Teodorovici, impinsi de la spate de presedintele PSD si "sub privirea ingaduitoare" a liderului ALDE, au savarsit cea mai mare samavolnicie impotriva Romaniei.

"Acesta se numeste JAF!

Dancila si Teodorovici, impinsi de la spate de Dragnea si sub privirea ingaduitoare a lui Tariceanu, au savarsit cea mai mare samavolnicie impotriva Romaniei, emitand ordonanta de urgenta privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Au incercat sa-si concretizeze actiunea ticaloasa de jefuire a tarii prin lege.

S-au lovit insa de CCR care a respins legea ca fiind neconstitutionala in ansamblul ei.

Si atunci Dragnea a apelat la supusii de la palatul Victoria, numitii Dancila si Teodorovici, care au aprobat infiintarea Fondului Suveran de Investitii printr-un OUG care incalca si Constitutia si toata legislatia Romaniei de functionare a societatilor comerciale. Asta-i "pohta ce au pohtit" Dragnea si Valcov, asta le-au servit la masa Dancila si Teodorovici.

Cat de ticalos trebuie sa fii ca dupa ce ti-a spus oficial CCR ca legea este neconstitutionala, tu guvern sa emiti o ordonanta de urgenta cu acelasi continut?

Acesta se numeste JAF! Trebuie oprit!

PS - Oare va indrazni odiosul Ciorbea sa atace acest OUG la CCR? Cel mai probabil va prefera sa mai primeasca un bacsis de la Dragnea si majoritatea parlamentara si sa plece intr-un nou concediu ca o fi surmenat?", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.