Angajatii Metrorex au anuntat ca vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca nu se va rezolva conflictul de munca.

"In urma interventiei administratiei, precum si a interpretarii Legii 62/2011, nu a fost insusita ideea ca activitatea metroului este o activitate continua, asadar suntem nevoiti sa amanam greva propriu-zisa cu minim doua zile. Astfel, Consiliul General USLM a fost intrunit si a hotarat continuarea conflictului colectiv de munca prin greva generala incepand cu ziua de miercuri, 21.11.2018, intre orele 4:00 - 16:00, pe perioada nedeterminata”, potrivit unui comunicat al USLM.

Reprezentantii USLM sunt de parere ca aceste doua zile vor ajuta la dezamorsarea conflictului colectiv de munca, cu scopul de a evita neplacerile publicului calator, informeaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.