Ce putin 12 persoane au murit din cauza vremii severe in Sicilia, numarul victimelor in intreaga tara ajungand la 29 de persoane.

Alunecarile de teren si inundatiile au provocat moartea a 12 persoane in regiunea Palermo, este cifra anuntata de mass-media italiene. Dintre acestea, 9 erau membrii unei singure familii.

Alte doua decese au fost inregistrate in regiune, in apropiere de orasul Agrigento, unde o masina in care calatoreau cei doi a fost prinsa in alunecarile de teren, a declarat un alt oficial.

Agentia italiana de Protectie Civila a anuntat ca numarul deceselor cauzate de vremea rea a ajuns la 17, fara cele din Sicilia, scrie News.ro.

Ploile torentiale si vanturile puternice lovesc Italia de mai multe zile, dezradacinand milioane de copaci si distrugand drumuri si sate.

Unele dintre cele mai grave pagube s-au inregistrat in regiunile de nord, Trentino si Veneto.

Sambata, guvernatorul regiunii Veneto, Luca Zaia, a spus ca pagubele din regiune se ridica la cel putin un miliard de euro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.