Yuppy 22 Iunie 2018 17:14
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, pe Facebook, ca e bine ca fiecare "sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele", precizand ca justitia se realizeaza in sala de judecata, CSM oferind avize consultative doar pentru legile justitiei.

"Recapituland: Justitia se realizeaza in sala de judecata; Legile se fac in Parlament; CSM da avize consultative doar pentru legile justitiei ! In rest - sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele", a scris, vineri, pe Facebook, Tudorel Toader.

Sectia pentru procurori a CSM a catalogat drept "afirmatii grave la adresa justitiei" declaratiile din spatiul public dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, prin care s-a conturat imaginea unui sistem judiciar care nu este independent si a unor judecatori care isi desfasoara in mod discretionar activitatea, la comanda politica, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.