Campioana la baschet femininin ICIM Arad a anuntat, ca noul antrenor al echipei este portughezul Jose Miguel Peres Araujo, care conduce nationala de tineret a tarii sale si este secund la cea de senioare.

Dupa castigarea titlului national in 2013, antrenorul care a reusit aceasta performanta, Dan Moraru a decis ca nu va mai continua ca "principal", dorind sa treaca in departamentul de consiliere al echipei.

Araujo (41 de ani) este si antrenor principal al nationalei de tineret a tarii sale, dar si secund la reprezentativa de senioare a Portugaliei.

In ultimele 6 sezoane a activat la cluburile portugheze Olivais Clube, cu care a castigat doua titluri (2008 si 2009), respectiv medalia de argint (2010), si la Sport Alges e Dafundo, cu care a mai cucerit campionatul de doua ori, in 2012 si 2013. Cu cele doua echipe, Jose Miguel Peres Araujo si-a trecut in palmares si trei Cupe ale Portugaliei, dar si participari in FIBA Eurocup, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.