Wizz Air a transmis că va renunța la zborurile de pe aeroporturile din Cluj și București spre trei destinații europene și o destinație din Arabia Saudită, de la sfârșitul lunii octombrie. Şi în luna septembrie, compania aeriană a anulat mai multe zboruri spre destinaţii preferate de români.

Wizz Air renunţă la zborurile spre trei destinaţii din Europa, de la sfârşitul lunii octombrie

Wizz Air va renunță, de la finele lunii octombrie 2023, la mai multe rute operate în prezent spre și dinspre aeroporturile din București și Cluj-Napoca. De la finalul lunii octombrie 2023, compania low-cost maghiară nu va mai opera, temporar, zboruri comerciale regulate din Cluj-Napoca spre trei destinații din Europa.

Cele trei rute pe care Wizz Air nu le va opera în sezonul de iarnă 2023/4 sunt: Cluj Napoca – Bari, Cluj Napoca – Catania și Cluj Napoca – Liverpool. Adițional acestora, compania low-cost va suspenda de la finalul lunii octombrie 2023 zborurile regulate dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riyadh (Arabia Saudită).

Şi în luna septembrie, compania aeriană a anulat mai multe zboruri spre destinaţii preferate de români, precum Nisa, Liverpool, Italia, dar şi Antalya, Bari şi Abu Dhabi.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2023 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.