Startup Elites este tabăra oamenilor care vor să schimbe lumea cu afacerea lor. Tineri cu idei gata să-și ia zborul într-ale antreprenroiatului, sau tineri care au deja o afacere lansată și caută să crească, să se dezvolte și să devină o poveste de succes. Dar ce vor învăța în această tabără cu iz de festival, 12-15 octombrie, la Pensiunea Andrei din Moieciu de Jos?

În cadrul taberei Startup Elites, 4 zile la munte, unde vom îmbina munca cu distracția și inspirația cu lecțiile aplicate, am pregătit un program de workshop-uri, construite specific pentru nevoile celor care ni se vor alătura.

Ce poți învăța ca participant la Startup Elites?

În mare, cum să lansezi și să crești o afacere, cum găsești finanțare, cum te vinzi și cum vinzi, cum beneficiezi de avantajele digitalizării pentru afacerea ta, dar și cum să iei decizii cât mai bune și să fii un lider bun.

Pentru o afacere care să bifeze toate tacticile de creștere, în tabăra Startup Elites avem pregătite următoarele ateliere, fiecare găzduit de câte un profesionist pe domeniul discuției, fie că vorbim de antreprenori cu experiență sau antrenori pe subiectul ales:


  • Understanding & preparing for growth - vrei ca afacerea ta să fie următorul headline atât în presa locală, cât și în titlurile internaționale? Asta înseamnă growth, că ai atenția investitorilor, a piețelor externe, a media globală. Iar pentru asta, avem exact persoana potrivită care să-ți vorbească despre afaceri locale devenite staruri internaționale: Matei Psatta.


  • Marketing strategy & branding – brandingul înseamnă că o afacere ca a ta nu mai există, că numele și toată comunicarea sunt atât de bine alese că publicul înțelege din prima cine ești și ce face. Iar fără marketing, afacere nu e. Dar e un domeniu atât de complex, încât e nevoie de un specialist pe zona asta ca să îi înțelegi toate dedesubturile și cum faci acele campanii de newsletter și ads care să completeze povestea afacerii tale și să-ți aducă și rezultatele dorite. Aici îl avem alături pe Claudiu Jojatu.


  • Sales strategies: how to sell yourself & your business – orice afacere presupune o vânzare. Odată una în care afacerea se vinde pe sine și antreprenorul se vinde pe sine pentru a câștiga teren în piață, capital de imagine și încredere. Și apoi e vânzarea propriu-zisă a serviciilor sau produselor create. Pentru ambele situații, există tactici, metode, planuri de atac și strategii, și pe acestea le vei afla de la Adrian Cioroianu.


  • The best financing options for your business – ce soluții de finanțare există, care e cea mai potrivită pentru tipul tău de business, dar și cum ajungi să securizezi bani pentru dezvoltarea afacerii? The money talk is real, și se va întâmpla într-un atelier dedicat, revenim cu vești despre speaker.


  • Critical Thinking: how to take the best decisions – o gândire critică contribuie la decizii mai bune, atât ăn management, cât și în operaționalul business-ului de zi cu zi. Cum ajungi să construiești o gândire critică, de ce ai nevoie ca să poți gândi în decizii cât mai bune pentru nevoile afacerii tale, asta vei afla într-un workshop dedicat.


  • Teamwork & leadership - ce e o afacere fără echipă, și ce e o echipă fără un căpitan bun? Pentru structuri unite, cu viziuni comune și cu dorința de a contribui la misiunea afacerii, pentru un lider bun care să știe să direcționeze și să impulsioneze echipa, aici intervin tacticile și sfaturile de teamwork&leadership. Speaker-ul e în curs de confirmare.


  • Digitalization - ce opțiuni și mecanisme există pentru digitalizarea afacerii, ce înseamnă mai exact trecerea spre digital și cum te ajută asta să desfășori o activitate într-un mod cât mai fluid, mai automizat și mai rapid. Răspunsurile există în acest workshop dedicat.

Tabăra cu iz de festival e o oportunitate de învățare, dar și de a pune în aplicare tot ce afli nou aici. Astfel că vom avea provocări și proiecte care să se lege de toate temele acestei ediții.

12-15 octombrie, Pensiunea Andrei din Moieciu de Jos - aici ne strângem, în echipă cu cei 30 de participanți aleși, cu echipa start-up.ro și cu speakerii care vin să vă învețe.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2023 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.