Gala Green Report, cea mai prestigioasă competiție dedicată proiectelor de mediu și sustenabilitate din România, va beneficia si anul acesta de un juriu de excepție, alcătuit din specialiști cu expertiză vastă în domeniul mediului și reprezentanți ai marilor companii Big4, recunoscuți pentru abordarea lor riguroasă în analizarea proiectelor înscrise.

Juriul Galei Green Report 2023 este format din:

Ramona Jurubiță- Country Managing Partner KPMG

Andreea Mitiriță- Partener Consultanță Fiscală PwC

Raluca Popa- Partener Consultanță Fiscală EY

Sorin Elisei- Lider al practicilor de sustenabilitate și energie Deloitte

Marius Brânzea – Director Strategie Reciclad’or

Florin Stoican – Președinte Asociațiile Kogayon și Parcul Natural Văcărești

Membrii juriului vor analiza și evalua proiectele înscrise în competiție până la data de 15 octombrie 2023, asigurând o evaluare riguroasă și obiectivă a fiecărui proiect. Inovația, impactul asupra mediului, durabilitatea și potențialul de a aduce schimbări pozitive în societate sunt in varful criteriilor de evaluare.

Contribuția acestor experți de elită consolideaza prestigiul competiției, asigurând că proiectele câștigătoare vor reprezenta modele de excelență în mediu și sustenabilitate. Încurajăm companiile care au dezvoltat în ultimul an proiecte de sustenabilitate să se înscrie la cele 12 categorii ale Galei. Am observat un număr tot mai mare de companii care și-au schimbat modul de a face business și grija mai mare pentru impactul pe care îl au față de mediu, fie că țin cont de reglementările ESG, fie că au o înțelegere mai bună a schimbării care trebuie adusă in comportamentul social și de business.”, a declarat Raluca Fișer- organziator al Galei Green Report.

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 18 ianuarie 2024 și va reuni lideri de afaceri, experți de mediu, ambasadori, reprezentanți ai guvernului și alți stakeholderi importanți din industrie.

Companiile interesate să participe la Gala Green Report sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul https://gala.green-report.ro/ până la data limită de 15 octombrie 2023.

Publicatia Green Report susține inițiativele care contribuie la construirea unui viitor mai verde și mai sustenabil, iar Gala Green Report este o oportunitate unică pentru companii de a-și prezenta angajamentul și rezultatele obținute în acest domeniu vital.

Despre Green Report:

De 17 ani o publicație de mediu, Green Report a organizat aproape 50 conferințe pe probleme de mediu aflate pe agenda publica și este într-o căutare permanentă de soluții alături de cei mai relevanți oameni care pot face o diferența lucrând împreună: autorități, manageri, antreprenori, ONG-uri, experți.

Citeste si:
Campionii mediului își mai pot înscrie proiectele la Gala Green...
Campionii mediului își mai...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2023 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.