Un cutremur cu magnitudinea de 4.0 pe scara Richter a avut loc în această dimineață în zona seismică Vrancea - Buzău, a transmis Institutul Național de Fizica Pământului (INFP).

Cutremur sâmbătă dimineața în Vrancea

Sâmbătă dimineața, 20 Mai 2023, la ora 10:36:20 (ora locală a României), în zona seismică Vrancea, Buzău, a avut loc un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.0, la adâncimea de 141km. Intensitatea cutremurului a fost II.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 53km N de Ploiesti, 55km SE de Brasov, 55km NV de Buzau, 61km SE de Sfantul-Gheorghe, 80km NE de Targoviste, 81km SV de Focsani.

Până în momentul de față nu au fost raportate probleme din cauza cutremurului produs.

Cutremur slab în Gorj, sâmbătă dimineață

De asemenea, sâmbătă dimineață, în ziua de 20 Mai 2023 la ora 04:27:45 (ora locală a României), în zona OLTENIA, GORJ, a avut loc un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.5, la adâncimea de 12km, a mai transmis Institutul Național de Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 19km NV de Targu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 68km S de Hunedoara, 83km S de Deva, 95km E de Resita.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2023 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.