Agenția Națională de Administrare Fiscală a transmis că peste 200 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală au făcut verificări la 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu din București.

Verificări la Dragonul Roșu din București. ANAF a făcut controale

Agenția Națională de Administrare Fiscală s-a aflat în control la Dragonul Roșu, joi. Peste 200 de inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au efectuat verificări la 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roşu din București.

Potrivit verificărilor efectuate de inspectorii ANAF, au fost aplicate 312 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1,55 milioane de lei. Amenzile au fost aplicate pentru neevidenţierea în contabilitate a operaţiunilor economico-financiare efectuate şi nerespectarea prevederilor legale referitoare la întocmirea şi utilizarea documentelor justificative.

Totodată, Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a atenționat pe operatorii economici să fie mai atenți la actele prevăzute de lege în legătură cu activitatea pe care o desfășoară, deoarece se vor face verificări inclusiv traseului ulterior al bunurilor provenite din aceste centre comerciale.

„Atenţionăm clienţii centrelor angro să se asigure că primesc toate actele prevăzute de lege (facturi, chitanţe, documente de însoţire etc) pentru toate mărfurile cumpărate, deoarece monitorizarea şi controlul antifraudă vizează inclusiv traseul ulterior al bunurilor provenite din aceste centre comerciale, fiind verificate toate etapele ciclului de comercializare, până la vânzarea către consumatorul final”, informează ANAF.

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.