Două femei s-au aventurat într-o plimbare cu skijet-ul, vineri seara, pe lacul Snagov. Din păcate, distracția s-a finisat tragic pentru una dintre acestea. O tânără în vârstă de 27 de ani a decedat după ce s-a răsturnat în apele lacului.

O femeie a murit pe lacul Snagov după ce s-a răsturnat cu ski jet-ul

Evenimentul tragic a avut loc vineri seara, după ce două femei s-au aventurat cu ski jet-urile pe lacul Snagov, după o petrecere. O femeie în vârstă de 27 de ani alături de o alta de 41 de ani au urcat pe ski jet pentru a se plimba pe lac. Acestea nu știau nici măcar să înoate, au spus oamenii din zonă.

La scurt timp după ce au pornit de la malul lacului, cele două s-au și răsturnat în apă. Martorii incidentului au sunat de urgență la 112. Între timp, oamenii de la mal au reușit să o salveze pe femeia de 41 de ani.

În schimb, tânăra de 27 de ani a fost înghițită pe ape. Pompierii au pornit în căutarea acesteia cu 3 bărci și un echipaj de scafandri. În ajutor au sărit și câțiva localnici, care au și găsit-o după aproximativ trei ore de căutări, cu ajutorul unui sonar. Din nefericire, tânăra a fost găsită fără suflare.

Tânăra de 27 de ani a fost găsită în jurul orei 01.00, la o adâncime de aproximativ şapte metri în Lacul Snagov. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a cerceta și a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.