CFR Călători a anunţat că în zilele de 1 și 2 mai vor fi introduse două trenuri suplimentare care vor circula din București spre litoralul românesc. Această decizie a fost luată după ce fluxul de pasageri din ultimele zile a crescut.

Trenuri suplimentare spre mare din Capitală pe 1 și 2 mai

CFR Călători a anunțat că s-a înregistrat un număr tot mai mare de călători către/dinspre stațiunile de pe litoralul Mării Negre în ultima perioadă, în special în ajunul zilei de 1 mai. De aceea, CFR Călători a luat decizia de a introduce două trenuri suplimentare pentru zilele de 1 și 2 mai.

Pentru preluarea fluxului de călători dinspre litoral, în data de 1 mai, se va pune în circulație suplimentar trenul IR 12886 pe relația Constanţa (plecare 22:25) – Bucureşti Nord (sosire 01:05), în stația Constanța, trenul va primi vagoane de la Mangalia de la trenul R 8822. Iar pe data de 2 mai va circula IR 12889 pe relația Bucureşti Nord (plecare 02:50) – Constanţa (sosire 05:34), anunță reprezentanții CFR Călători.

De asemenea, CFR Călători le recomandă tuturor călătorilor să își cumpere biletele de tren din timp și online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, mai ales pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.

Înainte, CFR Călători a anunțat că va asigura în intervalul 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, trenuri în plus faţă de cele deja existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, în special Mangalia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.