Un bărbat a decedat marți dimineața, în stația de metrou Pitața Unirii din Capitală. Medicii de pe ambulanță s-au chinuit zeci de minute să îl readucă la viață, însă fără nici un succes.

Un bărbat a murit în stația de metrou Piața Unirii

Bărbatul se afla în stația de metrou Piața Unirii, așteptând metroul. Potrivit primelor informații, acestuia i s-ar fi făcut rău în timp ce aștepta pe peronul metroului de la Piața Unirii. Oamenii din jur au sesizat că bărbatului i se face tot mai rău și au sunat de urgență la 112.

La fața locului au ajuns rapid un echipaj medical, încercând zeci de minute să îl resusciteze, însă fără nici un succes. Eforturile medicilor nu au putut să îl mai readucă la viață pe bărbat. Echipajul medical a constat moartea bărbatului. Circulația metrourilor nu a fost afectată de incidentul produs la stația Piața Unirii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.