Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că traficul rutier va fi restricționat în zilele de 20, 21 și 27 februarie. Brigada Rutieră atenționează conducătorii auto și pietonii pentru a fi prudenți și pentru a evita zonele restricționate.

Trafic restricționat în Capitală în zilele de 20, 21 și 27 februarie

Brigada Rutieră a anunțat că în zilele de 20, 21 și 27 februarie, traficul rutier va fi restricționat în mai multe zone din Capitală. Restricțiile vor fi aplicate în vederea realizării unor filmări ale unor secvențe din cadrul unui film artistic. Prin urmare, traficul rutier va fi restricționat pe următoarele porțiuni de drum:


  • în data de 20 februarie a.c., între orele 12.30-17.00, pe Str. C.A. Rosetti, zona Galeriei Galateca

  • în data de 21 februarie a.c., între orele 12.00-22.00, pe Str. Negustori nr.10

  • în data de 27 februarie a.c., între orele 07.00-22.00, pe breteaua de pe Bd. Aviatorilor nr. 19.

Filmărilor vor avea loc cu întrerupere cu intermitențe de 5 minute la interval de 20 de minute a traficului rutier. Întregul proces se va desfășura sub supravegherea polițiștilor rutieri.

Brigada Rutieră a transmis conducătorilor auto și pietonilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficient de mare pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze în locurile interzise, doar în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugați să circule doar prin locurile special semnalizate și să se asigure atunci când traversează strada.

"Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa", transmite Brigada Rutieră.

Citeste si:
Noua regulă de circulație din sensul giratoriu. Poliția: „Vechea...
Noua regulă de circulație din...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.