Află prognoza meteo pentru luni, 13 februarie 2023. ANM transmite că vremea se va încălzi ușor, iar temperaturile din timpul zilei vor fi mai blânde. În unele zone, mercurul din termometre se va ridica până la 15 grade Celsius. Meteorologii transmis ninsori slabe în zonele montane și în zonele din apropiere.

Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura din cursul zilei va înregistra 6°C, iar minima nopții va fi de -5°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită mai bine de jumătate de zi. Deși seara se va înnora, nu vom avea parte de ploaie. Maxima zilei va fi de 5°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de -4°C.

Sibiu

De-a lungul zilei, vremea în Sibiu va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va ajunge la 2°C, iar cea minimă la -8°C.

Constanța

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent pe cer aproape toată ziua, norii îl vor acoperi doar seara. În această zi nu există posibilitatea să avem ploaie. Temperatura maximă va fi de 5°C în timp ce minima va atinge -2°C.

București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar spre seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 7°C, iar cele minime la -3°C.

Oradea

Cerul senin din timpul nopții va fi prezent atât dimineața cât și pe perioada zilei. Vom avea cerul înnorat doar seara, dar nu sunt șanse de apariție a ploii. Temperatura maximă va urca până la 4°C, iar noaptea vor fi -5°C.

Citeste si:
Cum să previi insolația: 5 sfaturi de luat în calcul
Cum să previi insolația: 5...

Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Minima nopții va fi de -4°C, iar temperatura zilei va fi de 4°C.

Brașov

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin și se va păstra așa de dimineață până după-amiază. Deși seara se vor aduna norii, nu vom avea ploaie. Temperatura din timpul zilei va ajunge la -1°C, iar noaptea vor fi -11°C.

Baia Mare

De-a lungul zilei, vremea în Baia Mare va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 1°C, iar cea minimă -5°C.

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 4°C, iar noaptea vor fi -4°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 6 martie 2023. Vreme însorită în noul început de...
Prognoza meteo - 6 martie...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.