Corespondentul de la postul de televiziune Pro TV din judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, a fost reținut pentru act sexual cu un minor. Bărbatul în vârstă de 42 de ani este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii. Acuzațiile au fost aduse de un adolescent în vârstă de 16 ani.

Corespondentul Pro TV Marius Buga, suspectat pentru act sexual cu un minor

Marius Buga, corespondent Pro TV în Dâmbovița, este suspectat de act sexual cu o persoană minoră. Presupusa victimă este un adolescent în vârstă de 16 ani. Jurnalistul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost audiat în cursul zilei de marți.

„La Parchetul Judecătoriei Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin pentru infracțiunea de act sexual cu un minor (...). Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Marius Buga este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii. Adevărul a transmis că minorul în vârstă de 16 ani a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un alt dosar, însă în timpul audierilor acesta le-a mărturisit polițiștilor că ar fi întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Reprezentanţii televiziunii PRO TV au declarat că sunt la curent cu investigaţia care îl vizează pe jurnalistul Marius Buga. Cu această ocazie, Pro TV a venit cu o reacție legată de această situație printr-un comunicat de presă.

„Am aflat cu surprindere despre investigaţia care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acţiune imorală. Nu putem comenta această situaţie, dar suntem convinşi că autorităţile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informaţiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecţia minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.