Organizatorii festivalului de muzică Neversea au anunțat cine sunt primii artiști care vor urca pe scenele de pe plaja din Constanța în această vară.

Primii artiști care vor urca pe scenele Neversea 2023

Pentru prima dată pe scena principală a festivalului Neversea va urca ALOK, DJ-ul numărul 4 în lume. Este unul dintre artiștii care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, ocupă locul 4 în clasamentul realizat anual de publicația DJ Mag și are o comunitate uriașă de fani în întreaga lume, cu peste 50 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale, au anunțat organizatorii Neversea.

Un alt artist care va încinge atmosfera la Neversea 2023 este MORTEN, considerat unul dintre cei mai bine cotați producători/DJ-i din noul val, este de origine daneză și în luna iulie ajunge pe mainstage-ul festivalului Neversea. DON DIABLO este o altă surpriză a ediției Neversea din acest an. DON DIABLO a fost invitat să participe la Stream to Regreen, eveniment organizat de Națiunile Unite în cadrul programului pentru protejarea mediului înconjurător (United Nations Environment Program), alături de Papa Francisc, Angela Merkel (fostul Cancelar al Germaniei), Antonio Guterres (Secretarul General al Națiunilor Unite), Gisele Bündchen (Ambasador UNEP Goodwill & Supermodel) și Dr. Jane Goodall (Mesagerul pentru pace al Organizației Națiunilor Unite).

DJ-ul SALVATORE GANACCI se va alătura și el anul acesta festivalului de muzică de la Constanța. Aparițiile sale live au devenit virale pe rețelele de socializare datorită emoției și energiei pe care o emană acesta.

Ce artiști din România vor cânta la Neversea 2023

Duo-ul de origine americană SOFI TUKKER ajunge pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern sunt cunoscuți în toată lumea pentru producțiile care au ca temă unitatea, empatia și libertatea, teme care se regăsesc și succesele de chart ale celor doi artiști: ,,Drinkee”, ,,Best Friend” sau ,,Purple Hat”. Pentru single-ul ,,Drinkee” au fost nominalizați la premiile Grammy, iar albumul „Treehouse” a avut o nominalizare la categoria Best Dance/Electronic Album.”, au transmis organizatorii Neversea într-un comunicat.

TIMMY TRUMPET este singurul DJ din lume care, în 2019, a scris istorie: a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero – a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeats.

La festivalul de muzică Neversea din acest an vor evolua și artiști din România, precum Grasu XXL, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania.

Scena ARK va găzdui cei mai cunoscuți artiști din trap, hip-hop, trip-hop și dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava, Șatra B.E.N.Z., Specii și Yny Sebi. Alți artiști vor fi anunțati pe parcurs.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, pe plaja din Constanța.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.